Steun KVG BUDDY

KVG droomt van een inclusieve samenleving. Een wereld waar iedereen echt volwaardig aan deelneemt; ook mensen met een handicap.

Iedereen verdient een buddy. Iemand die uw interesses deelt, die mee plezier maakt, die uw netwerk vergroot en leven rijker maakt.
Samen met u maken we werk van meer buddy’s en dus van die inclusieve samenleving.

Word dus zelf ook buddy. Registreer jezelf en deel het plezier.

Of geef anderen de kans samen op stap te gaan en help het BUDDY-project groeien. Met uw gift kunnen we het project verder uitbouwen, meer potentiële buddy’s bereiken, nauwere ondersteuning bieden en meer duo’s matchen om samen op stap te gaan.

Voor elke 40 euro die u in het project investeert, krijgt u van dit bedrag een deel terug via de aangifte van de belastingen. U mag dit bedrag in een keer of in meerdere keren (bijvoorbeeld vier keer 10 euro) overschrijven.  Afhankelijk van uw inkomen krijgt u door belastingaftrek tot de helft van de gift terug.

Om een aftrekbare gift te doen stort u minimaal 40 euro op rekeningnummer BE21 7895 5028 9203 met de mededeling ‘gift buddy’.

Wie in 2019 een gift doet, krijgt van ons in de eerste maanden van 2020 een attest waarop het gestorte bedrag vermeld staat. Dit dient om bij de belastingaangifte te voegen.

Theme by Anders Norén