Ik zoek een BUDDY!

AANDACHT: Momenteel werken enkele functionaliteiten van de website niet naar behoren. Er werd beslist te investeren in een NIEUWE website die nog gebruiksvriendelijker en toegankelijker zal zijn. Registreren en zoeken tussen de profielen is mogelijk. Wil je contact opnemen met een buddy? Laat het ons weten en wij doen het voor jou. Alvast onze excuses voor het eventuele ongemak.

Is ontspanning, cultuurbeleving, sportbeoefening… niet zo evident voor jou? Heb je nood aan (meer) sociaal contact? BUDDY helpt je bij de zoektocht naar een vrijwilliger die samen leuke dingen doet met jou. Bij BUDDY hechten we belang aan gelijkwaardige relaties en sociaal contact in een vriendschappelijke en ongedwongen sfeer.

Sport je graag? Ben je een creatieve duizendpoot? Hou je van een leuke uitstap? Wil je graag fijne dingen doen SAMEN met iemand anders? Registreer je snel en maak een zoekertje aan. BUDDY zorgt voor een geschikte ‘match’ zodat jullie samen op stap kunnen. Ben je klaar om je BUDDY-zoektocht aan te vatten? Dan kan je je hier registreren.

LET OP! Ben je nog geen KVG-lid? Doe  een aanvraag en je krijgt de nodige informatie om het lidmaatschap in orde te brengen. Mensen met een handicap vragen we om lid te worden van KVG. Voor € 36 sluit je met je hele gezin aan bij KVG. Liever individueel lid? Dan betaal je € 24. De voordelen en commerciële kortingen zorgen ervoor dat jij of gans het gezin het lidmaatschap snel terugverdient. Je hoeft niet te wachten op je KVG-lidnummer. Je mag dit veld open laten in het registratieformulier. Wij volgen dit verder voor je op.

Registreren           Zoek een buddy

Volgend stappenplan maakt duidelijk hoe je jouw zoektocht best aanpakt:

Lees hier wat je allemaal kan bespreken met je buddy tijdens een chatgesprek.

Theme by Anders Norén