Ik wil een BUDDY worden!

AANDACHT: Momenteel werken enkele functionaliteiten van de website niet naar behoren. Er werd beslist te investeren in een NIEUWE website die nog gebruiksvriendelijker en toegankelijker zal zijn. Registreren en zoeken tussen de profielen is mogelijk. Wil je contact opnemen met een buddyzoeker? Laat het ons weten en wij doen het voor jou. Alvast onze excuses voor het eventuele ongemak.

Voor mensen met een handicap is ontspanning, cultuurbeleving, sportbeoefening… niet altijd zo evident. Ze hebben vaak nood aan (meer) sociaal contact. Ook jij kan het verschil maken! Misschien ga je wekelijks zwemmen of geniet je van een fietstocht? Hou je van een babbel tijdens het breien of haken? Bonst je hart al bij het denken aan een rit in de achtbaan? Wil je met jouw vereniging mee werken aan een inclusieve samenleving en meer mensen met een handicap bereiken?

Het is toch fijn om dit SAMEN met iemand anders te beleven? BUDDY brengt jou in contact met iemand met een handicap. Bij BUDDY hechten we belang aan gelijkwaardige relaties en sociaal contact in een vriendschappelijke en ongedwongen sfeer. Registreer je snel en maak een zoekertje aan. BUDDY zorgt voor een geschikte ‘match’ zodat jullie samen op stap kunnen.

Iets voor jou?
– Zin om op een aangename manier kennis te maken met handicap?
– Ben je ouder dan 15 jaar, of word je dit jaar zelf nog 16?
– Heb je zin om je interesses te delen samen met iemand anders?

Dan ben je klaar om BUDDY te worden!

Registreren           Zoek een buddyzoeker

Volgend stappenplan maakt duidelijk hoe je jouw zoektocht best aanpakt:

Lees hier wat je allemaal kan bespreken tijdens een chatgesprek.

Theme by Anders Norén